Вашите отзиви, мнения и препоръки

  • Много сме доволни от инсталирането на нашата слънчева микросистема, бързото обслужване и внимание към всички детайли от страна на екипа на СТС Солар. Получихме разумни препоръки за това, как да имаме най-добра възвръщаемост и резултатите са вече налице. Горещо препоръчваме услугите и продуктите на фирмата, а много скоро смятаме да си купим друга соларна система, която да инсталираме на вилата си.

    Стойчо Стоев гр. София
  • Сега съм горд собственик на соларна микросистема. Много съм благодарен за помощта, подробната информация и указания, предоставени ми от екипа по продажбите на СТС Солар, благодарение на които от многобройните предлагани комбинации, избрахме възможно най-подходящия вариант за нашият дом.

    Николай Колев гр. Русе
  • Безкрайно сме благодарни за решенията, които предлагате! Имаме малка вила в отдалечен район без електроснабдяване и възможността там някога да има светлина изглеждаше или невъзможна, или безумно скъпа. Предстоеше ни безкраен, бюрократичен процес за електроснабдяване, но благодарение на вашите продукти, проблемът ни се реши с един замах. Поръчаната соларна система пристигна при нас за един ден, а монтажът беше лесен и безпроблемен. Благодарим отново за чудесната работа, пожелаваме успех на целия екип!

    Денимир Славов гр. Благоевград
На горе

Напишете вашите отзиви

To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.