Инсталирайте сами

Многообразието от варианти на предлаганите от нас енергоспестяващи соларни микросистеми дава възможност да се оползотворят всички неизползвани пространства, като покриви, фасади, тераси и градини. Микросистемите са с изключително опростен монтаж, предлагат се с инсталационни инструкции и позволяват гъвкави решения за всеки дом. Перспективният „Plug and Play” монтаж позволява изградените конструкции да бъдат премествани и полагани според предпочитанията или местоживеенето на клиентите.

Освен че увеличават производителността на фотоволтаичните инсталации, микроинверторите ги правят много по-гъвкави. При системите с микроинвертори имате пълната свобода за надграждане по всяко време. С малко усилие, всяка система може да бъде трансформирана и разширена с допълнителни модули, в зависимост от нуждите или средствата на клиентите, решили да заложат на зелената енергия.

Вложените средства в соларна микросистема бързо се възвръщат в резултата на последващото използване на безплатна енергия от слънчевите системи, с която могат да се захранят различни електроуреди в домакинството, и средствата от продадената на електроразпределителните дружества неизползвана енергия. Това значително намалява месечните сметки за ток на домакинството и  прави потребителите по-независими от нарастващите цени на електроенергията.